Er is brand uitgebroken in een container in een privédepot in Chittagong. Het incident vond maandag rond 21.45 uur plaats bij Patenga Vertex Container Depot.

Dit zorgde voor paniek onder de depotmedewerkers en de omwonenden. De brandweer had het vuur echter snel geblust.Lees verder

Volgens brandweerbronnen is de brandweer op de hoogte gebracht na het zien van rook in een met katoen gevulde container die in het depot stond. De brandweer is om 9.15 uur ter plaatse gegaan en heeft de brand geblust.

EPZ brandweerkazerneleider. Shahidullah zei dat de katoenen knoop in de container vlam vatte. Het verspreidde zich echter niet naar de omliggende containers. Er werd geen schade aangericht. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Eerder brak in de nacht van 4 juni brand uit bij BM Container Depot in Sitakunda. Op een bepaald moment van de brand ontplofte een chemicaliëncontainer, die grote schade aanrichtte.

Tot nu toe zijn 49 lichamen geborgen bij de ontploffing. Meer dan tweehonderd mensen raakten gewond. De toestand van een aantal van hen is nog steeds kritiek.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.