De persconferentie van premier Sheikh Hasina begon woensdag om 11.00 uur. De persconferentie wordt gehouden op het kabinet van de premier. Volgens bronnen in de persvleugel van de premier zal de premier vandaag spreken over de algemene situatie in het land.

Premier Sheikh Hasina heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de door overstromingen getroffen gebieden Netrokona, Sunamganj en Sylhet. Later sprak hij het Sylhet Circuit House toe en deelde hij hulpgoederen uit aan de slachtoffers van de overstromingen.

De premier besprak de recente overstromingssituatie in Sylhet Division en wisselde van gedachten over de rehabilitatie van getroffen mensen in Sylhet Circuit House. Hij zei dat de Awami League de getroffen mensen sneller bereikt dan anderen bij een ramp.

Bovenal zal de Awami League zich blijven inzetten voor de mensen. De president van de Awami League, Sheikh Hasina, sprak haar dankbaarheid uit aan het lokale bestuur, het leger en de leiders en arbeiders van de Awami League en de gelieerde organisaties. Omdat ze hun leven riskeerden om de getroffen mensen te redden en te helpen bij het uitdelen van hulp.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.